jump to navigation

El proyecto Debian, per Jesús M. González-Barahona (2002) febrer 27, 2007

Posted by MaTa in Vídeos/Pelis per veure.
trackback

Conferéncia feta … 9 de maig de 2002 a la Universitat Politecnica de valéncia

Llengua: castellá

Durada: 1a part de 1h 34 min i la segona de 45 min

Disponible: a l’eMule, aqui (primera part (Divx, 422 Mb), i segona part (Divx, 242 Mb) en descàrrega directa, si us falla el link la teniu també en dos parts si busqueu aqui podeu trobar la Part 1 i Part 2, també us la he pujat per qui la vulgui veure en streming aqui i aquí. (Googlevideo)
PD: també sabeu que desde GoogleVideo ara ja podeu descarregar-vos el video en descàrrega directa (format avi o iPod-PSP).

Aquí us presento una conferència sobre el projecte Debian feta gràcies a l’associació “PoLinux”, de la Universitat Politecnica de Valencia. El dia 9 de maig del 2002 Jesús M. González-Barahona va fer aquesta conferència en motiu de “La setmana cultural de l’informàtica”.

PD: Això ho he sabut després de veure com 10 vegades el principi del vídeo i endevinar les paraules, ja que hi han poques dades respecte aquest vídeo…. (premi qui en pugui saber res més).

L’autor

jbarahona.jpgJesús M. González, és professor de la ” Universidad Rey Juan Carlos” de Madrid, imparteix una assignatura en el doctorat de programari lliure, fa recerca en el camp de l’enginyeria del programari lliure, coordina el disseny d’un màster europeu sobre programari lliure i es membre del comitè científic del màster en programari lliure de la UOC.

Podeu llegir-ne alguna entrevista aquí

La conferéncia

Aquesta parla sobre com funciona internament el projecte Debian, quines motivacions tenen els desenvolupadors, així com l’organització de la comunitat. Trobo que és força interessant saber com funciona una comunitat d’aquesta envergadura, ja que és força singular i alhora una de les mes populars i consolidades de tot el programari lliure. Parla sobre avantatges i inconvenients per apostar per una distribució com aquesta així com motius pels quals és tant estable i reconeguda. Recomanada a tothom qui es vulgui endinsar dins el món de Debian.

PD: Reconec que no es veu molt molt bé peró és prou interessant com per perdre-hi una estona.

Anuncis

Comentaris»

1. creativeore.com - Juliol 8, 2013

Your mode of describing the whole thing in this article is genuinely
pleasant, all be able to effortlessly know it, Thanks a lot.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: