jump to navigation

Dan Brown cita el programari lliure Octubre 13, 2006

Posted by MaTa in Freakades.
trackback

1594-37428.pngL’escriptor nord-americà, en una de la seva novel·la “Fortalesa digital” cita de passada l’existència de programari lliure. Sembla que el conegut escriptor per molts com “fast food” literari s’ha documentat “una mica més” per aquesta novel·la:

Cita textual :

– Podem localitzar el seu soci a temps?

– Em penso que sí. Tenim una bona pista. El Tankado va anunciar diverses vegades en públic que treballava amb un soci. En penso que creia que així podia frustrar qualsevol empresa de programari que volgués fer-li mal o robar-li la clau. Va amenaçar que, si intentaven enredar-lo, el soci faria pública la clau i de sobte, totes les empreses es veurien assetjades per la competència del programari lliure.

Capítol 10, pàgina 64

Ediciò en castellà

– Creo que sí. Tenemos una buena pista. Tankado efectuó numerosos anuncios públicos de que estaba trabajando con ese socio. Creo que confiaba en desalentar a los fabricantes de software de perjudicarle o intentar robarle la clave. Amenazó con que si había juego sucio, su socio publicaría la clave, y todos los fabricantes se encontrarían compitiendo con software gratuito.

Capitulo 10

Ediciò original en anglès:

– I think so. We’ve got a good lead. Tankado madenumerous public announcements that he was working with a partner. Ithink he hoped it would discourage software firms from doing himany harm or trying to steal his key. He threatened that if therewas any foul play, his partner would publish the key, and all firmswould suddenly find themselves in competition with freesoftware.

Chapter 10

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: