jump to navigation

Presentació del blog Setembre 3, 2006

Posted by MaTa in General.
trackback

Hola visitant, benvingut al meu blog

Perquè he creat aquest blog?

Aquest blog neix amb un objectiu clar : crear opinió. He volgut crear aquest espai perquè tot usuari de programari lliure – tant iniciat com avançat – pugui expressar, refermar o fundar la seva opinió envers la filosofia del programari lliure. Sóc dels que penso que una opinió sense fonaments no s’ha de tenir en compte.
M’agradaria que tot usuari presentés el seu punt de vista, queixes o avantatges d’aquest tipus de programari. Penso que és important que qualsevol persona que utilitzi aquest tipus de programari conegui el moviment que hi ha darrera, i no ho vegi només com “una font de programes gratis”. Penso que el programari lliure és molt més que “Linux, els sistema operatiu gratis, de freakis i que va en contra Microsoft”. Crec que és una manera de pensar, un moviment i el que és més important : una alternativa real al programari com l’hem vist fins ara.

A qui va dirigit?/Qui pot participar?

Tant a principiats o iniciats com a avançats i experts. Penso que pot ser interessant que tot usuari d’aquesta tecnologia conegui ( si més no des d’un punt de vista ) la filosofia que hi ha darrera d’aquestes línies de codi. Penso que quedar-se només amb la part de “és gratis” és desconèixer la part més enriquidora d’aquest moviment.
Animo a tot visitant a incloure la seva opinió sobre la iniciativa, sobre qualsevol article penjat o sobre el tema en general. Si teniu qualsevol suggeriment, opinió o problema si us plau contacteu amb mi emfamandraescriure@gmail.com

Perquè el blog esta estructurat així?

Com he dit abans, penso que el més important sobre una opinió és el fonament que hi ha darrera. És per això que la major part del blog esta format per articles de història, articles relacionats, lectures, filosofia o coneixement dels protagonistes sobre el PL i només dos apartats sobre opinió ( un de fonament del pensament i l’altre de crítica ).
També he trobat interessant crear un parell de categories sobre aspectes tècnics ( no em va tal, on puc trobar allò…, no sé com fer… ) perquè també forma part de la convivència amb el programari.
I per últim, per què no, he creat una categoria de curiositats. Penso que també és enriquidor veure les “freakades” que es dedica a fer la gent.

Tu MaTa, tens molt temps lliure oi?

La veritat és que no molt, però em feia il·lusió crear aquest espai. No sé si la iniciativa prosperarà gaire, però si no ho provo no ho sabré. Penso que exposar experiències i opinions sobre un tema pot ser enriquidor per tothom.

Gracies per l’atenció d’haver llegit aquest post.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: